قهوه اسپرسو

شناخت دانه قهوه مرغوب اسپرسو

قهوه اسپرسو از میزان مصرف بالایی برخوردار می باشد که همین امر سبب شده تا نیاز به شناخت دانه های قهوه نیز بیشتر شود و از همین رو مشخصه هایی را در اختیار خریداران عمده و مشتریان قرار می دهیم که بتوانند بهترین نوع قهوه ها را برای خود خریداری نمایند.

ویژگی های قهوه مرغوب
پودر چای تی بگ دبش باید نرم و یک دست باشد، همچنین خوش عطر و روشن بودن از دیگر ویژگی های نشان دهنده ی کیفیت قهوه به حساب می آید. به صورت کلی هر چه دانه های قهوه بهتر پودر شوند بعد از دم کشیدن نوشیدنی خوش عطر تر با طعمی بهتر خواهیم داشت. بهترین حالت اسیاب نیز زمانی صورت می گیرد که دانه ها با حرارت پودر شوند به این ترتیب پودر قهوه بدست آمده کیفیت بالاتری خواهد داشت.
این همان عاملیست که باعث می شود قهوه خور های حرفه ای برای خود یک دستگاه اسیاب قهوه نیز تهیه نمایند.
آن ها دانه های قوه را به خوبی تفت می دهند که البته این کار باعث تیره تر شدن دانه ها می شود اما به آزاد شدن بیشترین مقدار کافئین کمک می نماید، به همین دلیل قهوه ی اسپرسو از سایر انواع تیره تر بوده و البته کافئین بیشتری نیز دارد.
سپس دانه های تفت داده شده قهوه را آسیاب نموده و آن را به پودر قهوه ی تازه تبدیل می کنند.

مشخصات قهوه فرانسه باکیفیت
در مورد چای جهان طلایی نیز این قاعده ی کلی که پودر قهوه باید نرم و یک دست باشد صادق است اما یک تست ساده نیز وجود دارد که به شما در تشخیص کیفیت کمک می نماید.
پودر قهوه را روی آب بریزید، قهوه فرانسه خوب مدت زیادی می تواند روی سطح آب باقی بماند و به زیر آن نرود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا